Een duidelijke focus op allergieën.

aluminium free company

Behandelvormen Immunotherapie van Allergy Therapeutics

Ons immuunsysteem is er voor om ons te beschermen tegen lichaamsvreemde stoffen. Indien er een lichaamsvreemde stof ons lichaam binnenkomt, zal het immuunsysteem in actie komen en proberen om met behulp van een leger cellen deze stof te vernietigen. Op deze manier worden wij beschermd tegen ziektemakers en andere ongewenste indringers.

 Het systeem heeft echter een herkenningssysteem (het herkent of een stof lichaamsvreemd of -eigen is), en als een stof lichaamseigen is, zal het immuunsysteem niet in actie komen.

 Bij een allergische reactie heeft het herkenningssysteem zich 'vergist'. Het reageert overdreven op een onschuldige stof. Dit kan bijvoorbeeld door pollen, huisstofmijt, geneesmiddelen, voedingsmiddelen  komen.

 Er zijn verschillende behandelvormen mogelijk om allergieën te behandelen:

 

Immunotherapie van Allergy Therapeutics

Allergy Therapeutics heeft Pollinex®. Pollinex® is een immunotherapie voor de causale aanpak van allergieën die geregistreerd is voor gras- en boompollenallergieën. Pollinex® wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

 

Uw arts kunt u helpen vast te stellen waarvoor u allergisch bent, en hij/zij weet welke behandeling het beste op uw situatie en klachten aansluit.